​Η Αντζελα Γκερέκου εκτός από υφυπουργός Πολιτισμού και σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου δεν παύει να είναι και …γυναίκα! Ως γνήσιο θηλυκό λοιπόν φροντίζει να είναι πάντα κοκέτα! Έτσι ακόμη και όταν η ατζέντα της είναι γεμάτη με... επαγγελματικά ραντεβού η γνωστή πολιτικός καταφέρνει να ξεκλέβει μερικά λεπτά για να ανανεώνει την εμφάνιση και το μακιγιάζ της!

02-02.jpgPortrait_3 (1).jpg

Αυτό ακριβώς έκανε και χθες Δευτέρα! Τι και αν το πρόγραμμα της ήταν πιεσμένο και η υφυπουργός έπρεπε διαδοχικά να συναντήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την συζύγου του Αζέρου και στην συνέχεια με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αζέρο πρόεδρο, η «γαλανομάτα μάγισσα» όπως την αποκαλεί ο σύζυγος της βρήκε χρόνο να αλλάξει ρούχα, πραγματοποιώντας τρεις διαφορετικές και συνάμα κομψές εμφανίσεις!

gerekou3.jpg

Διατηρώντας ως βάση το λευκό και το εκρού χρώμα και χωρίς να αλλάξει χτένισμα και τσάντα, η υφυπουργός Πολιτισμού πήγε στο Μαξίμου φορώντας ένα λευκό παντελόνι με μια λευκή πουά πουκαμίσα, στη συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο φόρεσε μπεζ παντελόνι, μπεζ μπλουζάκι και μπεζ μακριά ζακέτα, ενώ στην Ακρόπολη, εμφανίστηκε με μπλε κάπρι παντελόνι και πουκαμίσα με ινδικά στοιχεία. Και όλα αυτά σε λιγότερο από 24 ώρες!!

beni.jpgazeroi.jpg

gerekou2.jpg

gerekou.jpg

ΦΩΤΟ Eθνος-eurokinissi