​Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» παρενέβη ο βουλευτής και πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος με αφορμή τοποθέτηση του κύριου Παντελή Καψή για την διαθεσιμότητα και τις απολύσεις. Τα «αίματα» δεν άργησαν να ανάψουν…

Παυλόπουλος: "Ο κύριος Καψής υπονόησε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη μονιμοποίηση των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και των υπαλλήλων του πανεπιστήμιου Αθηνών ή του Πολυτεχνείου. Ήθελα λοιπόν να του τονίσω ότι πρώτον οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών όπως και όλοι οι άλλοι υπάλληλοι συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, έγιναν αορίστου χρόνου με το διάταγμα Παυλόπουλου, όχι με νόμο Παυλόπουλου"

Καψής: "Το πληρώνουμε αυτό το διάταγμα παντού στο Δημόσιο ξέρετε"

Παυλόπουλος:" Δεύτερον λέω μέσω διατάγματος γιατί το διάταγμα περνάει από επεξεργασία του ΣτΕ. Ο κύριος Γεραρής την εποχή εκείνη, πρόεδρος του ΣτΕ με εισηγήτρια την νυν αντιπρόεδρο του ΣτΕ αποφάσισαν πως έπρεπε να γίνουν αορίστου χρόνου όλοι αυτοί τους οποίους κουβάλαγε ομήρους ο κύριος Σημίτης, ο εκλεκτός σας κύριος Σημίτης. Τρίτον η μονιμοποίηση δεν έγινε από τον Παυλόπουλο αλλά από το ΑΣΕΠ. Αν λοιπόν έχουν παρεισφρήσει παρατυπίες ευθύνεται το ΑΣΕΠ".

Καψής: "Δεν έχετε καταλάβει ότι φορτώσατε το Δημόσιο με τόσους επιπλέον δημοσίους υπαλλήλους και δεν έχετε καταλάβει ότι με αυτά τα ελλείμματα που κληροδοτήσατε οδηγηθήκαμε στην κρίση…"

Δείτε στο βίντεο τι έγινε