​Ικανοποιημένη και ιδιαίτερα χαρούμενη με την πρώτη απευθείας αεροπορική πτήση από την Σαγκάη προς την Αθήνα εμφανίστηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς οι προβλέψεις για την Κινεζική αγορά είναι πολύ ενθαρρυντικές.

Φέτος αναμένεται απόβαση Κινέζων στην Ελλάδα που όπως φαίνεται αγαπούν ιδιαίτερα αφού εκτός από ταινίες και γαμήλιες εκδηλώσεις, την προτιμούν και για τις διακοπές τους .

Η υπουργός Τουρισμού υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τους 180 Κινέζους τουρίστες, οι οποίοι έφτασαν στην χώρα μας από την Σαγκάη μετά από περίπου 11 ώρες!

Οι Κινέζοι τουρίστες θα πάνε Μέτσοβο-Καλαμπάκα-Μύκονο-Σαντορίνη και μέχρι τις 16 Οκτωβρίου προγραμματίζονται άλλες 19 πτήσεις. Μόνο με την συγκεκριμένη εταιρεία περιμένουμε γύρω στα 10.000 άτομα!

«Να μην ξεχνάμε ότι η Κινεζική αγορά είναι η πιο δυναμική, η πιο αναπτυσσόμενη αγορά τουρισμού αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Η Ελλάδα έχει μια πολύ καλή παρουσία στην Κίνα και πιστεύουμε ότι ολοένα και περισσότεροι Κινέζοι θα επισκέπτονται την χώρα μας κάθε χρόνο» δήλωσε η κ.Κεφαλογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR