Την απόφαση των ανακριτριών για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μ.Αρβανίτη περί απαγόρευσης σε εκδηλώσεις του ακροδεξιού κόμματος σχολίασε με τον δικό του αιχμηρό τρόπο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, κατηγόρησε τις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανείς καταστάσεις σε μια χώρα όπου ο Παπακωνσταντίνου και πάρα πολλοί κλέφτες και απατεώνες είναι ελεύθεροι».

«Να ρωτήσετε τις ανακρίτριες και τον Εισαγγελέα για αυτό. Βιώνουμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Απαγορεύεται σε έναν βουλευτή κόμματος να κάνει πολιτικές ομιλίες σε εκδηλώσεις του νομίμου και εκλεγμένου από τον ελληνικό λαό κόμματός του. Και τυχαίνει να είμαστε το τρίτο πολιτικό κόμμα» είπε ο κ.Κασιδιάρης και πρόσθεσε με νόημα «Αλλά σε μία χώρα όπου ο Παπακωνσταντίνου και πάρα πολλοί κλέφτες και απατεώνες είναι ελεύθεροι, είναι πολύ λογικό ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται στη φυλακή. Γιατί σε αυτήν την χώρα δυστυχώς ακόμα και σήμερα παρέχεται ασυλία στους κλέφτες, σε αυτούς που έχουν διασπαθίσει και καταληστεύσει τα δημόσια ταμεία και όσοι κυνηγούν την πολιτική διαφθορά, όσοι μιλούν για πολιτική κάθαρση είναι πάρα πολύ λογικό να βρίσκονται στις φυλακές».