Μεγάλα κέφια είχε στην εκπομπή για τα βιβλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης, μία ημέρα μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Υγείας, αν και θα περίμενε κανείς να φαίνεται κάπως πικραμένος.

Μάλιστα, αφιέρωσε και μια τηλεπώληση στο Γιώργο Μητσικώστα, του οποίου τη σάτιρα σύγκρινε με αυτή του Λάκη Λαζόπουλου: «Θέλω να κάνω πλάκα στο Γιώργο Μητσικώστα. Γιώργαρε, πρόσεξε: “Tα λιμπίζεστε; Τα ληγουρεύεστε; Δικά σου Γιώργο Μητσικώστα, με ένα απλό τηλεφώνημα!". Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι ο Γιώργος Μητσικώστας όταν κάνει σάτιρα «δεν μπορείς να προσβληθείς, καταλαβαίνεις το αγαθόν της σάτιρας» και αμέσως μετά έριξε το καρφί: «Δεν είναι Λαζόπουλος, κακός, θέλει να κάνει σάτιρα για πρόσωπο που χρήζει δημόσιας κριτικής».

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης και τα κολακευτικά σχόλια που δέχθηκε από γνωστούς πολιτικούς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας -σύμφωνα με πληροφορίες- του είπε: «Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή για εσένα, ήσουν ένας από τους καλύτερους υπουργούς που έχω γνωρίσει».

Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του τηλεφώνησε και του είπε πως διέψευσε όσους ήταν δύσπιστοι μαζί του: «Τους διέψευσες όλους και εργάστηκες με πολύ ζήλο και όρεξη, γι' αυτό και έχεις δημιουργήσει πολιτικό κεφάλαιο για το μέλλον».

Τη στήριξη στο πρόσωπό του φαίνεται πως έδειξε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος: «Ήσουν πολύ καλός υπουργός και μην πιστέψεις ποτέ ότι εγώ έβαλα βέτο για να μην είσαι στην κυβέρνηση».

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες, του είπε: «Τα έχει αυτά η πολιτική και δεν πρέπει να στεναχωριέσαι».

Ο πρώην υπουργός Υγείας, με τη σειρά του, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιάννη Στουρνάρα που ανέλαβε τη διοίκηση της ΤτΕ μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter: «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο δίκαια επιλογή, φίλε Γιάννη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, πριν μπει στο τηλεοπτικό στούντιο φαίνεται πως έφαγε στο Κολωνάκι συντροφιά με την Φωτεινή Πιπιλή, όπως δημοσίευσε το iefimerida.gr.