Ευδιάθετος ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας, παρά την εμφανή συγκίνησή του, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδειξε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, κάνοντας χιούμορ αλλά και πετώντας ατάκες!

Αρχικά ο Γιάννης Στουρνάρας έκανε μία αποκάλυψη που προκάλεσε γέλια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην ΥΠΟΙΚ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την αμέριστη στήριξή του, σημειώνοντας πως πριν αναλάβει το υπουργείο, δεν τον ήξερε καν και «απλά είχαμε συναντηθεί τυχαία δύο φορές σε έναν κινηματογράφο στην Κηφισιά». «Στο πρόσωπό του βρήκα έναν ειλικρινή και στενότατο φίλο, παρά το… στόλισμα που επεφύλασσε πολλές φορές, ειδικά πρωινά» πρόσθεσε με χαμόγελα ο κ. Στουρνάρας. Η εύλογη απορία των δημοσιογράφων ήταν πότε τον στόλιζε ο πρωθυπουργός. «Πολύ πρωί. Όταν έβλεπε τις εφημερίδες» αποκρίθηκε με γέλια ο Γιάννης Στουρνάρας!

Η συνέχεια αφορούσε τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον οποίο ευχαριστώντας για τη συνεργασία αποκάλεσε γελώντας «πονηρό Ρουμελιώτη»! Ωστόσο, έσπευσε να προσθέσει ότι παρά τα όσα έχουν ακουστεί οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και «αυτό θα φανεί».

Ο κ. Στουρνάρας, συνέχισε τις αποκαλύψεις συγκινημένος, κάνοντας λόγο για βάσανα και ξενύχτια στο υπουργείο Οικονομικών αλλά πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ. Και κάπου εκεί κοίταξε τον Χρήστο Σταϊκ��ύρα και είπε: «Εγώ με τα σούσι μου και ο Χρήστος με τα σουβλάκια του»! Αμέσως και οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια!