​Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πετύχει και πως θα πρέπει να βοηθήσουμε να ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη» εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αργ.Ντινόπουλος δήλωσε ότι «το μέσο πολίτη δεν τον απασχολεί ποιοι υπουργοί μπήκαν στην κυβέρνηση», αλλά «αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να καλυτερέψουμε λίγο την καθημερινότητα των πολιτών που έχει δοκιμαστεί όλα αυτά τα χρόνια»

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο αλλαγής εκλογικού νόμου, ο νέος υπουργός Εσωτερικών απέφυγε να απαντήσει, ενώ έκανε λόγο για κυβέρνηση τετραετίας.

«Η πόρτα μου και το τηλέφωνό μου θα ε��ναι ανοικτό σε όλους τους δημάρχους και σε όλους τους περιφερειάρχες της χώρας, όπου αυτοί και αν ανήκουν» διαβεβαίωσε μιλώντας στο ΑΠΕ ο νέος υπουργός Εσωτερικών.

Σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τη νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο κ. Ντινόπουλος είπε: «Και για την κ. Δούρου, αλλά και για όλους τους περιφερειάρχες, όπου κι ανήκουν, η πόρτα του υπουργείου Εσωτερικών είναι ανοικτή. Είναι γνωστό ότι εγώ δεν ψήφισα την κ. Δούρου, ούτε φυσικά περίμενα ποτέ να με ψηφίσει η κ. Δούρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Κοινά είναι τα προβλήματα και με καλή διάθεση μπορούμε να δώσουμε λύσεις, έστω κι αν έχουμε διαφωνίες».