Ύβρεις κατά του Πύρρου Δήμα εξαπέλυσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μίχος, δύο ημέρες μετά τα πρωτοφανή συμβάντα στη Βουλή.

«Βγήκε και είπε ότι παρενέβη κλπ, λες και δεν είμαστε παρόντες. Δεν έκανε τίποτα!» είπε οργισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

«Αυτός ο Πασοκτζής, που έχει ξεπουλήσει τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, που εξαργύρωσε την αθλητική του καριέρα με το να γίνει βουλευτής ενός κόμματος που προδίδει και διαλύει την Ελλάδα» είπε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Τη δική του εκδοχή για το συμβάν έδωσε ο Νίκος Μίχος: «Σηκώθηκα, έκανα τρία βήμ��τα και είπα στον Τατσόπουλο: “Σταμάτα ρε να μιλάς. Σε μια ώρα αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πάλι στη φυλακή, αφήστε τους να μιλήσουν”. Και έκαναν την τρίχα, τριχιά».

Το λόγο πήρε εκ νέου ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος χρησιμοποίησε και πάλι προσβλητικούς χαρακτηρισμούς: «Εγώ κατάλαβα ότι θα κάνουν την τρίχα τριχιά και τα κανάλια θα παίζουν αυτές τις ανόητες φάτσες που εμφανίζουν ως πολιτικούς παράγοντες ενώ έχουν ρίξει στον πάτο τον πολιτικό λόγο στην Ελλάδα».