«Σκάλες και ζάντες» θα πλένει όποιο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός στον Βήμα FM!

«Όποιος θέλει από τη ΔΗΜΑΡ να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελεύθερος να το πράξει. Όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι μεταξύ αυτών που ο ΣΥΡΙΖΑ θα προωθήσει. Θα τους βάλουν να σφουγγαρίζουν σκάλες και να πλένουν ζάντες» δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Αναφορικά με τη ΔΗΜΑΡ και την παραίτηση που κατέθεσε ο Φώτης Κουβέλης, τόνισε πως του έκανε εντύπωση που έβαλε μόνος του θέμα ηγεσίας: «Ενώ δεν του ζήτησε κανένας να παραιτηθεί, έβαλε το θέμα σε ψηφοφορία. Εάν θέλει κάποιος να παραιτηθεί, παραιτείται. Δεν βάζει το θέμα σε ψηφοφορία».

Μιλώντας για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι με το τμήμα του κόμματος που κινείται στα βήματα «του ΣΥΡΙΖΑ των Βρυξελλών, του Βερολίνου ή του Τέξας» υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης. «Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Μοσχάτου, του Μπραχαμίου και των αμφιθεάτρων, δεν έχεις να πεις πολλά πράγματα» πρόσθεσε ο ίδιος

Τέλος, ο κ. Ψαριανός πρόσθεσε ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση πρέπει να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ. «Σε αυτή την περίπτωση, εγώ θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στα Τίρανα» δήλωσε!