Εξηγήσεις για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης καλείται να δώσει σήμερα Παρασκευή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος προσήλθε στο Εφετείο λίγα λεπτά μετά τις οκτώ.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, στην απολογία του ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αύγης, θα επιχειρήσει να αντικρούσει τα στοιχεία της δικογραφίας που τον φέρουν ως μέλος της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης, που είχε γνώση και συντόνιζε τις παράνομες δραστηριότητες μελών της.

Αμέσως μετά την απολογία του βουλευτή, ανακρίτριες και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν ο κ.Κουκούτσης θα προφυλακιστεί ή όχι .

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο συνήγορος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Σταματόπουλος είπε ότι ο κ. Κουκούτσης θα μιλήσει πρώτα στις ανακρίτριες κι έπειτα στους δημοσιογράφους, ενώ παράλληλα κατήγγειλε και μεθοδεύσεις, καθώς η κλήση σε απολογία δόθηκε σε απλή φωτοτυπία στον βουλευτή.
«Εμείς σήμερα θα ανεβούμε τον Γολγοθά μας δεν ζητάμε ούτε οίκτο ούτε αναβολή. Θα καταθεσουμε το υπόμνημα μας» είπε στην κάμερα του STAR ο κ.Σταματόπουλος, καταγγέλλοντας ότι «υπήρχε ωμή τηλεφωνική παρέμβαση στο γραφείο της ανακρίτριας ».
ΒΙΝΤΕΟ STAR