​Στις κατηγορίες που του πρόσαψε ο προφυλακισμένος βουλευτής Χρήστος Παππάς, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Προφανώς και ποτέ δεν μιλούσα (στις τουαλέτες) με τον κ. Παππά. Απόδειξη, ότι αυτά τα οποία είπε, ήταν αυτού του επιπέδου. Γιατί αν είχε να πει κάτι σπουδαίο, θα το έλεγε, φαντάζομαι» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real fm 97,8 .

«Θα μου επιτρέψετε να μη σχολιάσω όπως θα ήθελα –λόγω του θεσμού που έχω- αυτά που είπε ο κ. Παππάς για την τουαλέτα της Βουλής. Γιατί καταλαβαίνουμε όλοι τι θα μπορούσα να πω σε μία τέτοια περίπτωση» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τη δεξιά ούτε με την ακροδεξιά».

Αναφερόμενος ειδικά στον πρώην γγ της κυβέρνησης Τ.Μπαλτάκο, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι πολλές φορές διαφωνούσε μαζί του για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, ενώ σχολιάζοντας το γεγονός πως πολλοί Χρυσαυγίτες ήταν πρώην υποψήφιοι του ΛΑΟΣ στο οποίο ήταν και ο ίδιος βουλευτής, ο κ,.Γεωργιάδης είπε πως όταν είχε πάει στο κόμμα του Γ,Καρατζαφέρη είχε βάλει όρους να μην υπάρχουν Χρυσαυγίτες.

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «οι Χρυσαυ��ίτες βουλευτές δεν θα πρέπει να αποκλείονται από τα τηλεοπτικά πάνελ και πως η δίκη θα πρέπει να γίνει γρήγορα» καθώς, «η εικόνα που βγαίνει, ενισχύει τη Χρυσή Αυγή», επισημαίνοντας πάντως πως για αυτό δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά η δικαιοσύνη.