Στο προκλητικό σόου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Βουλή και το θερμό επεισόδιο που έλαβε χώρα ανάμεσα στον προφυλακισμένο βουλευτή Ν.Μίχο και τον ίδιο μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος .

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για «μέρα ντροπής και εθελοτυφλίας», χαρακτήρισε τους Χρυσαυγίτες βουλευτές «σφίχτερμεν πορτιέρηδες με μυαλό κατσαρίδας» .

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ευγενικούς ψηφοφόρους που έστειλαν όλα αυτά τα μπουμπούκια στο κοινοβούλιο γιατί δεν προσφέραμε χθες το θέαμα για το οποίο τους έστειλαν. Κρίμα που ο Πύρρος Δήμας δεν τους έδωσε την ευκαιρία να προσφέρουν τέτοιο θέαμα» είπε ο κ.Τατσόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Star Live U.

Υποστήριξε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι «άνθρωποι της νύχτας που εξαργυρώνουν τους δολοφονημένους Φουντούλη-Καπελώνη», ενώ σχολιάζοντας το «σκάσε ρε» του Μιχαλολιάκου χαρακτήρισε "Φύρερ" τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής .

Αναφερόμενος ειδικά στον "γυμνασμένο" Μίχο, έναν άνθρωπο που όπως είπε περνούσε όλο το χρόνο του στα γυμναστήρια, παρατήρησε ότι έχει «μυαλό κότας».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ