​Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να ολοκληρώθηκαν και Δήμαρχος Αθήνας να εξελέγη ο Γ.Καμίνης, ωστόσο τα παρατράγουδα ανάμεσα στους δύο άλλους υποψηφίους κκ Σπηλιωτόπουλο και Κακλαμάνη συνεχίζονται …

Μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης διέψευσε σήμερα τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου πως του πρότεινε να συνενώσουν τις δυνάμεις τους και ας μην ήταν αυτός ο δήμαρχος, όπως είχε τονίσει ο τελευταίος.

Ο κ. Κακλαμάνης διευκρίνισε πως «μέσω τρίτου προσώπου -εξαιρετικά σοβαρού και προσωπικού φίλου δικού μου και του Α.Σαμαρά από το 1990 από τον επιχειρηματικό κόσμο- λίγο πριν λήξει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, μου πρότεινε να κατέβουμε από κοινού με τον κ. Σπηλιωτόπουλο επικεφαλής του συνδυασμού «και μετά από τρεις – τέσσερις μήνες να παραιτηθεί και να αναλάβω εγώ».

Ο κ. Κακλαμάνης είπε πως δε χρειάστηκε να σκεφτεί πάνω από ένα λεπτό να πει όχι, πως η δημαρχεία δεν είναι «έπαθλο» και πως δε θα έβαζε σε παζάρι την Αθήνα και τους Αθηναίους που «άλλον θα ψήφιζαν, άλλον θα είχαν».

Μάλιστα ευχήθηκε στον κ. Σπηλιωτόπουλο «καλή επιτυχία στις φιλοδοξίες του ενόψει του ανασχηματισμού».
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ