Ντυμένοι με κοστούμια και κρατώντας φακέλους στα απαλλαγμένα από τις χειροπέδες χέρια τους περπάτησαν για λίγα μέτρα ελεύθεροι μακριά από τα κρύα κελιά του Κορυδαλλού οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κκ Ν.Μιχαλολιάκος, Γ.Λαγός,. Χρ.Παππάς.

kratisis4.jpgkratisis3.jpg

Ο σκληρός πυρήνας του ακροδεξιού κόμματος μετά από περίπου 8 μήνες εμφανίστηκε και πάλι στα βουλευτικά έδρανα της Χρυσής Αυγής, υπό την διακριτική φύλαξη αστυνομικών που τους συνόδευαν σε κάθε τους βήμα μέχρι την στιγμή που μπήκαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου. Μάλιστα ο υπάρχηγος της Χ.Α (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) κ.Χρήστος Παππάς είχε την ευκαιρία να καπνίσει και τσιγαράκι λίγο πριν μπει στην Βουλή.

TSIGARA.jpg

kratisi.jpgkratisis8.jpg

Οι κκ Ν.Μιχαλολιάκος, Γ.Λαγός,. Χρ.Παππάς έγιναν δεκτοί με αγκαλιές και φιλιά από τους συναγωνιστές τους, ενώ την ίδια ώρα έξω από την Βουλή δεκάδες οπαδοί της Χ.Α πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία για τις διώξεις των βουλευτών.
Όταν ο κ. Μιχαλολιάκος μπήκε στην αίθουσα του κοινοβουλίου ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης τον πλησίασε πρώτος, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.


ilias.jpg


agalia.jpgagalia2.jpgagalai3.jpg

Στην συνέχεια δίπλα του πήγε η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια η οποία τον χάιδεψε στο πρόσωπο.

eleni.jpg

Ιδιαίτερα θερμός ήταν ο εναγκαλισμός των κκ.Χρ.Παππά και Η.Παναγιώταρου

agalia4.jpg

Επειτα από ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχε με τον βουλευτή Μεσσηνίας του κόμματός του, Δημήτρη Κουκούτση, ο Νίκος Μιχαλολιακος, έσκυψ�� και του φίλησε το χέρι.

KOUKOUTSI.jpg

ΦΩΤΟ EUROKINISSI