Με την… προειδοποίηση «Μπλέξατε άσχημα μαζί μας… Εμείς είμαστε άλλοι άνθρωποι, είμαστε τίμιοι και υπερήφανοι...», ξεκίνησε την ομιλία του στην Βουλή, ο Γ. Λαγός.

Το προφυλακισμένο μέλος της παράταξης, που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είπε συγκεκριμένα: «πριν από 8,5 μήνες μας βάλατε χειροπέδες και μας περιφέρατε νομίζοντας πως θα φοβηθούμε.... Σας είχα πει τότε μπλέξατε άσχημα μαζί μας δεν είμαστε σαν αυτούς που συναναστρέφεστε, είμαστε άλλοι άνθρωποι, είμαστε υπερήφανοι... Θα σας ξεφτιλίσουμε πανευρωπαϊκά.», ενώ χαρακτήρισε… ρεζιλίκι για την κυβέρνηση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

LAGOS2.jpg

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι… «δίκη δεν θα γίνει, γιατί αν κατεβούμε στο δικαστήριο με τα δήθεν στοιχεία που έχετε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος… Δεν το στήσατε καν με σοβαροφάνεια». Στην συνέχεια πρόσθεσε σε έντονο ύφος ότι το όπλο που βρέθηκε σπίτι του, το είχε για την δική του προσωπική ασφάλεια και «τώρα με κατηγορείτε ότι με αυτό τροφοδοτούσα την Χ.Α.», ενώ επέμεινε και αυτός ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και έκανε λόγο για εμπάθεια από την πλευρά των ανακριτριών.

LAGOS3.jpg

Αναφερόμενος στην δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, χρησιμοποίησε μια φράση της ανακρίτριας κ. Κλάππα υποστηρίζοντας πώς «δεν τιμωρούμαι για ηθική αυτουργία, αλλά ως περιφερειά��χης της Χ.Α.». «Αν έχετε τα κότσια πηγαίντε μας σε δίκη», κατέληξε απειλώντας μάλιστα με νέα στοιχεία, τα οποία θα αποκαλύψουν στην δίκη.

ΦΩΤΟ eurokinissi