Ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου, όχι ο «��νδιάνος» πατέρας της Πωλίνας Πατραμάνη που εργάζεται στις λαϊκές, αλλά ο πατριός της σάρωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

indianoss.jpgxalkiadakis.jpg

Ο ��ημήτρης Χαλκιαδάκης, ο οποίος θα ορκιστεί την 1η Σεπτεμβρίου, κατάφερε να εκλεγεί σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου, υπό τον κ. Γιάννη Μαστοράκη, που αναδείχθηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 Μαΐου, με ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό, της τάξεως του 51%.

Ο δήμαρχος μάλιστα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως σκέφτεται να αξιοποιήσει τον συμπέθερο του πρώην πρωθυπουργού στα δημοτικά πράγματα της όμορφης παραλιακής κωμόπολης της Κρήτης.

Ο κ. Χαλκιαδάκης, έχει σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη εμπειρία τόσο σε θέματα αθλητισμού, λόγω της ενασχόλησής του τα τελευταία χρόνια με τον αθλητικό σύλλογο του δήμου ως προπονητής βόλεϊ, όσο και σε ζητήματα ασφαλείας, ως συνταξιούχος αστυνομικός. Όπως άλλωστε ανέφερε και ο ίδιος στο βιογραφικό του, που δημοσιεύθηκε στο προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία, Φιλόξενος δήμος», είχε μακρά θητεία στα Σώματα Ασφαλείας, για την οποία έχει τιμηθεί με 21 ηθικές αμοιβές.

«Είναι τιμή μου που με εξέλεξαν οι συμπολίτες μου. Ήμουν εθελοντής και παραμένω εθελοντής», εξομολογήθηκε ο κ.Χαλκιαδάκης, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε συζητήσει το ενδιαφέρον του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον πρώην πρωθυπουργό.

papandreoy_arrabones4__main.jpg

«Είχαμε μιλήσει για αυτό όταν είχε ��ρθει το Πάσχα με τη σύζυγό του», είπε ο κ. Χαλκιαδάκης όπως αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika, επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου τον είχε ενθαρρύνει προς αυτή την κατεύθυνση.

12re121bg2d1j32f123i4dse.jpg

Εκτός από τον κύριο Γ.Παπανδρέου, συμπαραστάτες του κ.Χαλκιαδάκη σε αυτή τη μάχη υπήρξαν η σύζυγος του Αφροδίτη Μαστοράκη, η οποία είναι και σόι με τον δήμαρχο, αλλά και η νύφη του πρώην πρωθυπουργού Πωλίνα Πατραμάνη η οποία τηλεφωνούσε όλο το προηγούμενο διάστημα σε δικούς της ανθρώπους για να στηρίξουν τον πατριό της, για τον οποίο σε κάθε ευκαιρία μιλά με σεβασμό και ��γάπη, καθώς ήταν αυτός που μαζί με τη μητέρα της τη μεγάλωσαν.