​Στα γραφεία των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν σήμερα Τρίτη άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος μετά την πρόσφατη άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, προκειμένου να τους απαγγελθεί κατηγορία.

Πρόκειται για τον ήδη προσωρινά κρατούμενο, για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιώργο Γερμενή και τους συναδέλφους του Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αντώνη Γρέγο και Κώστα Μαρμπαρούση.

Εκτός από τον κ.Γερμένη που καλείται σε συμπληρωματική απολογία για παράβαση του νόμου περί όπλων, όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές καλούνται να λογοδοτήσουν ενώπιον των δύο δικαστικών λειτουργών για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε βουλευτές αναμένεται να ζητήσουν προθεσμίες ώστε να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Εν τω μεταξύ χθες, ακόμη ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σ.Μπούκουρα εξελίχτηκε στα γραφεία των ανακριτριών με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής να λιποθυμά και να δηλώνει νεκρός και ψυχολογικά αδύναμος να απολογηθεί για την… αθωότητα του όπως υποστήριξε ο ίδιος .