​Ως περίεργη στιγμή χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την προαναγγελία ανασχηματισμού από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Περίεργη στιγμή η προαναγγελία του ανασχηματισμού, δε θα αποφύγω να το πω. Αφήστε τον πρωθυπουργό να κάνει τη δουλειά του και να είστε βέβαιοι ότι δε δίνει σε κανέναν πληροφορίες... Είναι λίγο κουτσομπολιό όλα αυτά...».

Σχετικά με τα σενάρια που τον θέλουν να χάνει την υπουργική καρέκλα, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Ο Γεωργιάδης δεν έχει πάρει ούτε πρόκειται να πάρει τηλέφωνο στο Μαξίμου».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να πουλά βιβλία αν φύγει από το υπουργείο υγείας, ο κ.Γεωργιάδης επεσήμανε ότι όντως αν δεν είναι υπουργός θα κάνει ότι έκανε πριν.

Ο κ.Γεωργιάδης παραδέχτηκε πως το υπουργείο Υγείας είναι πολύ δύσκολο υπουργείο, διευκρινίζοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σωστά την δουλειά του.

Αναφερόμενος στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας, ο κ. Γεωργιάδης αρκέστηκε στο να δώσει τα εύσημα στον συνάδελφο κ.Γ.Βρούτση, λέγοντας ότι δεν είναι απλά καλός αλλά «εξαιρετικός υπουργός Εργασίας».

«Τον έχω θαυμάσει και πρέπει να το πω αυτό» πρόσθεσε.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ