​Ενώπιον των ανακριτριών που εξετάζουν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και της δράσης της ως εγκληματική οργάνωση πρόκειται να βρεθεί τη Δευτέρα ο προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, στο πλαίσιο του νέου κύκλου απολογιών που θα συνεχιστεί έως τα μέσα Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν στις 6 Ιουνίου ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, στις 10 του μήνα ο Νίκος Κούζηλος, στις 12 και 13 Ιουνίου η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια και ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ στις 16 Ιουνίου ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος έχει αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας ευθέως για παράνομες ενέργειες.

Παράλληλα, την Τετάρτη θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η άρση ασυλίας για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό, οι οποίοι, εκτός από ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή, και όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστούν στην ολομέλεια της Βουλής για ακρόαση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει λάβει κλήση για απολογία ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο η Βουλή έχει άρει την ασυλία για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.