Κριτική σε βουλευτές του κόμματός της που «στοχοποιούν» τον Γιάννη Στουρνάρα άσκησε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στον Βήμα FM.

«Αν ο κ. Στουρνάρας δεν ήταν τόσο ψύχραιμος και βαμμένος στο όραμά του να βοηθήσει μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό να ορθοποδήσει η χώρα και να μην καταστραφεί, δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα από τη σκληρή πολιτική» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία εκτίμησε ότι ο υπουργός Οικονομικών «είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για την πολιτική του μέλλοντος, η οποία εκ των πραγμάτων θα έχει στέρεες οικονομικές και τεχνοκρατικές βάσεις με ολίγη από σωστή και όχι λαϊκίστικη πολιτική».

Η ίδια, μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει ό��ι «είναι ντροπή όλοι εμείς –ή κάποιοι από εμάς τώρα– να ανακαλύπτουμε ότι επειδή έφερνε ο Στουρνάρας ένα σκληρό νομοσχέδιο δεν φταίγαμε εμείς που το ψηφίσαμε ή αυτοί που το έφεραν και έφταιγε ο Στουρνάρας».

Η κα Πιπιλή ξεκαθάρισε ότι αν δεν αλλάξει το νομοσχέδιο περί αιγιαλού η ίδια δεν πρόκειται να το ψηφίσει, ενώ όσον αφορά τον επικείμενο ανασχηματισμό, σημείωσε ότι δεν την ενδιαφέρει μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο.