«Δεν με αφορά αυτή η κουβέντα. Αυτό που θέλω είναι όταν θα φύγω να φύγω με ψηλά το κεφάλι» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR για τα σενάρια του ανασχηματισμού που θέλουν τον ίδιο ως υποψήφιο προς… αποχώρηση.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν πίστεψα ότι υπάρχουν μόνιμοι υπουργοί» πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι «ο πρωθ��πουργός έχει πάντα το αναφαίρετο δικαίωμα να ρυθμίζει τα της κυβερνήσεως του».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν φύγει από το υπουργείο και για το αν θα του λείψει, είπε: «Η υπουργική καρέκλα θα μου λείψει, αλλά για άλλους λόγους. Είναι ωραίο να κάνεις πράγματα. Αν φύγω, είμαι εκλεγμένος βουλευτής, έχω δουλειά να κάνω στο Κοινοβούλιο. Επίσης έχω να πουλάω τα βιβλία μου, για τα οποία έχω ακούσει τόση κριτική τελευταία».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης εξήρε τη δουλειά που γίνεται στην Υγεία, χαρακτηρίζοντας «εθνική ντροπή» το γεγονός ότι έμειναν «2,5 εκ. συμπολίτες μας ανασφάλιστοι στην εποχή της κρίσης χάνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το κράτος».