Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου οδήγησε σε μία ακόμη αποχώρηση από το κόμμα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία το�� Πάνου Καμμένου, για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη συνεδρίαση όπου συζητήθηκε εκτενώς το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενημέρωσε επίσης για την κατάσταση των οικονομικών του κόμματος, τις αλλαγές που προώθησε, και τους λόγους αυτών των αλλαγών, κυρίως του γενικού διευθυντή του κόμματος Κώστα Χαραλαμπόπουλου, στον οποίο καταλόγισε πολλές ευθύνες.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η τοποθέτηση της βουλευτού Α' Αθηνών Έλενας Κουντουρά στη θέση της γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία έμε��ε κενή, έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Γιοβανόπουλου, αλλά το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του κόμματος και υποψήφιου δημάρχου στην Αθήνα Βασίλη Καπερνάρου, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχθηκε εσωκομματικό πολεμο στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του ο κ. Καπερνάρος προσκόμισε εκατοντάδες αναρτήσεις από το διαδίκτυο, προκειμένου να αποδείξει ότι δέχθηκε εσωκομματικό πόλεμο. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αιφνιδιάσθηκε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη σύμφωνα με πληροφορίες και προσπάθησε να μεταπείσει τον πρώην -πλέον- βουλευτή του κόμματος. Ο ίδιος ο κ. Καπερνάρος παρέμεινε ανένδοτος και επέμεινε στην ανεξαρτητοποίησή του.

Αργότερα, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να ορκίστηκε ότι δεν θα ενταχθεί σε κανένα άλλο κόμμα.

Στην ίδια συνεδρίαση η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, τοποθετήθηκε προσωρινή κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ STAR