​Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός και η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου φαίνεται ότι θα είναι μερικοί από τους 29 δημοτικούς συμβούλους που εξασφάλισε o συνδυασμός του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα.

Για τις πέντε έδρες που κερδίζει ο συνδυασμός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη του ΣΥΡΙΖΑ, σε σύνολο 49 δημοτικών συμβούλων, προηγούνται σε σταυρούς οι συγγραφείς Μάρω Δούκα και Θανάσης Σκρούμπελος, ο συνθέτης Στάθης Δρογώσης, ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγή Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Στον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος εξασφάλισε 4 έδρες, δείχνουν να προηγούνται ο τέως βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αθανάσιος Σπυράκος και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Τέσσερις έδρες εκλέγει η «Ελληνική Αυγή» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ από δύο εκλέγουν το ΚΚΕ και ο γαλάζιος αντάρτης Νικήτας Κακλαμάνης.

Στο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται επίσης ο Βασίλης Καπερνάρος των ΑΝΕΛ, ο Νικόλαος Αβραμίδης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δείτε επίσης: Κάποιοι celebrities φεύγουν για ευρωβουλή και άλλοι μένουν πίσω στην Ψωροκώσταινα(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)