​Ένας από τους τρεις ευρωβουλευτές που εξελέγησαν με τη Χρυσή Αυγή είναι και ο Λάμπρος Φουντούλης.

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μίλησε αποκλειστικά στο STAR για την εκλογή του, αλλά και τους λόγους που τον ��δήγησαν να θέσει υποψηφιότητα.

«Αυτή η νίκη δεν είναι δική μου. Εγώ ούτε πολιτικός είμαι, ούτε τιμές και δόξες ήθελα. Αυτή η νίκη είναι του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη» είπε στην κάμερα του STAR ο κ.Φουντούλης, ξεκαθαρίζοντας ότι «ήξερε πως είχε να αντιμετωπίσει τον πόλεμο και τις βρισιές, ότι εκμεταλλεύεται το θάνατο του παιδιού του για χρήματα».

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο STAR, η μητέρα του Γιώργου ήταν εκείνη, η οποία τον έπεισε να θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.

Στο πλάι του Γιώργου Φουντούλη έπεσε νεκρός και ο Μανώλης Καπελώνης. Οι γονείς του 22χρονου όμως, ούτε συναντήθηκαν ποτέ, ούτε θέλησαν να επικοινωνήσουν με τους γονείς του Γιώργου Φουντούλη.

«Είναι παράπονό μου αυτό. Δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε για συλλυπητήρια, δεν ξέρω γιατί. Έχουν τον πόνο τους, αυτή είναι η επιλογή τους» είπε ο κ.Φουντούλης.

Για εκείνη τη μοιραία βραδιά δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά, ούτε ο Αλέξανδρος Γέροντας. Ο 29χρονος ο οποίος κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τους δολοφόνους, διορίστηκε από τη ΧΑ μετακλητός υπάλληλος στη βουλή, όπως είπε ο Λάμπρος Φουντούλης.

Ο 53χρονος αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα απο τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, αποκαλύπτοντας το διάλογο που είχε τότε με το γιο του.

Από τη Χ.Α. εξελέγησαν άλλοι δυο βουλευτές, ο Ελευθέριος Συναδινός και ο Γιώργος Επιτήδειος.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR