Για την επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο, το νέο κόμμα που ιδρύει αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή Live U του STAR.

«Η επανεκλογή μου οφείλεται σε μια υπερπροσπάθεια πολλών ανθρώπων που βοήθησε ο ένας τον άλλο κι ενέπνευσε ο ένας τον άλλο και είχαμε καλό αποτέλεσμα έργου που το εκτίμησαν οι συμπολίτες μας και το επιβράβευσαν» δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι αυτό που μέτρησε αρχικά όταν έβαλε υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν η αναγνωρισιμότητα: «Στην αρχή, όταν πρωτοκατέβηκα, με ψήφισαν επειδή ήμουν διάσημος. Αλλά αυτό είναι παγίδα και για σένα και για τον κόσμο. Δεν πρέπει να μένεις σε αυτό. Το ότι εξελέγην με 68% από τον α’ γύρο σε αυτές τις εκλογές, κάτι λέει».

Αναφερόμενος στο νέο κόμμα που ιδρύει, την «Τελεία», ο κ. Γκλέτσος δήλωσε: «Είναι ανάγκη μιας ευρύτερης παρέας όπου δεν ξέραμε τι να ψηφίσουμε. Βλέπουμε ότι δεν λειτουργεί η κοινή λογική και δεν μπορούμε να έχουμε τα αυτονόητα ως πολίτες. Και λέμε "γιατί αυτοί και όχι εμείς"; Και όποιος μας ακολουθήσει, μας ακολούθησε».

Ο δήμαρχος Στυλίδας τόνισε ότι δεν του λείπει τίποτα από την ζωή στην πόλη, ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως λόγω κρίσης μένει σε υπόγειο: «Μένω σε υπόγειο λόγω της κρίσης, στο υπόγειο της μητέρας μου στο πατρικό μου σπίτι, γιατί δεν ήθελα να πληρώνω ενοίκιο. Eχω την κόρη μου με διατροφές και σχολεία, δεν ήθελα να σταματήσω το παιδί από το ιδιωτικό σχολείο, ήθελα να πάω εγώ στο υπόγειο».