Πόλεμος Γιάννας Αγγελοπούλου-Γιάννη Μώραλη ξημέρωσε την επόμενη των εκλογών.

Η κα Αγγελοπούλου, σε χθεσινή εμφάνισή της στον Alpha, επιτέθηκε στον νέο δήμαρχο Πειραιά αλλά και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για επικίνδυνο αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν επικίνδυνα αποτελέσματα, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μαρινάκης στον Πειραιά. Είδατε τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα στον Πειραιά. Μην μιλάτε για επιχειρηματίες. Όταν εμφανίζονται μπράβοι, Χρυσαυγίτες που δεν ξέρουμε τι κάνουν και άλλα, τι να πω. Τώρα δεν υπάρχει Μώραλης, εμείς βλέπουμε μόνο Μαρινάκη!» δήλωσε η κα Αγγελοπούλου.

Παράλληλα, σημείωσε πως έχει ανοίξει ο ορίζοντας σε «πάρα πολλές νέες πολιτικές δυνάμεις και σε άλλα κόμματα», ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν προτίθεται να ιδρύσει πολιτικό κόμμα.

«Καμένο πυροτέχνημα η κυρία Αγγελοπούλου»

Η αντίδραση του κ. Μώραλη ήταν άμεση.

Σε ανακοίνωσή τους, ο νέος δήμαρχος Πειραιά και ο συνδυασμός του «Πειραιάς Νικητής», χαρακτηρίζουν την κα Αγγελοπούλου «καμένο πυροτέχνημα» και κάνουν λόγο για «αλησμόνητη βλαχομπαρόκ αισθητική».

«Η “συγγραφέας” Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.