Με ένα ακουστικό στο χέρι είναι δημοσιογράφοι, αθλητές και καλλιτέχνες περιμένοντας με μεγάλη αγωνία την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, προκειμένου να δουν αν πρέπει ή όχι να ετοιμάσουν βαλίτσες για τις Βρυξέλλες.

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης οι οποίοι είχαν την στήριξη της ΝΔ,κερδίζουν όπως όλα δείχνουν από ένα έδρανο στο ευρωκοινοβούλιο.

maria-spyraki.jpgZagorakis_geliaHigh_1.gif

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη εκλέγει έξι ευρωβουλευτές, ανάμεσα τους η Σοφία Σακοράφα αλλά και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, ο οποίος μέχρι στιγμής συγκεντρώνει τους περισσότερους σταυρούς όλων των υποψηφίων.

untitled.pngglezos_7.jpg

Πίσω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τώρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Αμυράς τον οποίο γνωρίσαμε από την εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης (πρώην ΕΡΤ) "Μένουμε Ελλάδα", φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα…. πως θα εξακολουθήσει να κάνει βόλτες με το αγαπημένο του ποδήλατο στην πατρίδα, αποχαιρετώντας το όνειρο της ευρωβουλής!

64927-21955.jpg
Χωρίς έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μένουν όπως όλα δείχνουν η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Νατάσσα Ράγιου και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.
8ca52ea9e968ab442d42c77ba11abb81_L.jpg230114170521_1955.jpg

Μπουγάτσα στο Στρασβούργο θα "ψάχνει" η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ κ.Εύα Καϊλή! Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία κατάγεται από την Θεσσαλονίκη εκλέγεται σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ευρωβουλευτής.

vouli-2-use.jpg

Αυλαία στο όνειρο της ευρωβουλής πέφτει από την άλλη για την ηθοποιό Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, αφού δεν εκλέγεται όπως όλα δείχνουν ευρωβουλευτής.

Afroditi-Al-Salex11.jpg

Από το ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ εκλέγονται 2 ευρωβουλευτές και ένας από τους κερδισμένους είναι όπως φαίνεται ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής όταν ενσάρκωσε τον Κίτσο της Τασούλας για την διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

kitsos_4_660_0_0.jpg

«Μάχη» για την ευρωβουλή δίνει και ο Βασίλης Δοσούλας, το αγόρι που πριν περίπου 20 χρόνια συγκίνησε το Πανελλήνιο με το σοβαρό ατύχημα που είχε με ιπτάμενο δελφίνι όπου και ακρωτηριάστηκε .

dosoulas1.jpg

Το ΚΚΕ εκλέγει δύο ευρωβουλευτές αλλά ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός πατέρας του Φώτη που φλέρταρε με την Ζουμπουλία στο "Παρά Πέντε" φαίνεται πως δεν κερδίζει μέχρι στιγμής την μάχη του σταυρού.

dec02f6508446c81e9d0f134565ee603_L.jpg

ΒΙΝΤΕΟ Μελέτησε το