​Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου, καθώς το ποσοστό που συγκεντρώνει ανέρχεται στο 52,89% στα 102 από τα 247 εκλογικά τμήματα.

Σε δηλώσεις που έκανε προς το συγκεντρωμένο πλήθος και ενώ στον ουρανό είχαν αφεθεί λευκά περιστέρια, ο κ. Μπέος αφού ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του, χαρακτηρίζοντας τους «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».

Επίσης, ο κ. Μπέος επιτέθηκε κατά του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, τον οποίο χαρακτήρισε «μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια» εκτιμώντας πως τη Δευτέρα το πρωί η Κουμουνδούρου θα τον στείλει στο σπίτι του «ενώ εσείς τον στείλατε από απόψε» όπως είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες.

Ο νέος δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγουμένως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται», ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Βολιωτών.