​Ήμερα χαλάρωσης για πολιτικούς αρχηγούς και υποψηφίους ήταν η σημερινή, λίγες ώρες πριν την αυριανή εκλογική αναμέτρηση. Με φίλους και συνεργάτες οι περισσότεροι τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, αφήνοντας για λίγο το άγχος των εκλογών.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες να φάει σε ένα ταβερνάκι στο Αιγάλεω μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ταβέρνα στην Πλάκα τα είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Το κλίμα ήταν χαλαρό αλλά πολιτικές κουβέντες έγιναν, ακόμη και με αφορμή το σεισμό .

«Είχα παρα��γείλει το σεισμό για αύριο αλλά έγινε σήμερα» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με λουλούδια και συνθήματα υποδέχτηκαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στο Βύρωνα. Εκείνoς τους ανταπέδωσε την υποδοχή με καλό κρασί και μεζέ σε ταβέρνα της περιοχής.

Με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ ήπιε το κρασάκι του ο Φώτης Κουβέλης.

Στην κρητική κουζίνα, την ρακί και τις μαντινάδες μύησε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του και τους δημοσιογράφους ο Σταύρος Θεοδωράκης .

Βόλτα στο μουσείο της Ακρόπολης επέλεξε να κάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης πέρασε στιγμές χαλάρωσης με τις δύο κόρες του. Όσο για τον "αντίπαλο" του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αυτός βρέθηκε στο συνεταιριστικό καφενείο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κουκάκι

Βασίλης Μιχαλολιάκος και Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με διαφορά λίγης ώρας. Ο νυν δήμαρχος κατέληξε στο δημαρχιακό μέγαρο, ενώ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο μεζεδοπωλείο που ο υποψήφιος Γιάννης Μώραλης έπινε τα ουζάκια του με τους συνεργάτες του.
Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR