Την επανεμφάνιση της έκανε η Ουρανία Μιχαλολιάκου στην παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές. Η κόρη του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, μετέφερε το μήνυμα του από τις φυλακές, ενώ στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής επιδόθηκαν σε προκλητικά μηνύματα και ρατσιστικά σχόλια.

Η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής περιελάμβανε προκλητικά μηνύματα, απειλές, ύμνους στην 21η Απριλίου και κηρύγματα μίσους από τα στελέχη της.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έκανε την επανεμφάνιση της με νέο λουκ. Με μια τούφα βαμμένη φούξια στα μαλλιά της, μετέφερε το μήνυμα του πατέρα της από τη φυλακή, προτρέποντας τους ψηφοφόρους να βρίσκονται σε εγρήγορση.

«Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά καθαρός. Αγώνας για πατρίδα και ελευθερία. Εμπρός συναγωνιστές! Κάντε τους να χάσουν τον ύπνο τους» είπε στους συγκεντρωμένους.

Με χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρωθυπουργό έκανε την εμφάνισή της η σύζυγος του προφυλακισμένου επίσης Χρήστου Παππά υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Οι πολιτικάντηδες και η μαριονέτα των ξένων συμφερόντων, ο Σαμαράς, σας κοροϊδεύουν» ισχυρίστηκε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής δεν δίστασε να απειλήσει το πολιτικό σύστημα: «Δεν έχει ρουκέτες, τανκς και βόμβες. Βόμβες είναι οι ψήφοι των πολιτών».

Το ρατσιστικό παραλήρημα και το χιούμορ κακής ποιότητας δεν έλειψαν και γενικότερα από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως από τον Απόστολο Τσάρο που υποστήριξε ότι πιο εύκολα γίνεται ένας Πακιστανός Έλληνας, απ’ ό��ι μια αγελάδα από τη Γαλλία Ελληνίδα!

Από την πλευρά του ο Άγγελος Ιωάννου ζήτησε από τους φαρμακοποιούς να είναι σε εγρήγορση για τα… εγκεφαλικά που θα προκαλέσει η Χρυσή Αυγή.

Δεν έλειψαν όμως και οι απειλές για φίμωση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία σύμφωνα με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν θα έπρεπε να αναφέρονται στις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

Στη διάρκεια των ομιλιών αρκετές ήταν αναφορές στο καταστατικό της Χρυσής Αυγής για το οποίο τα στελέχη της ζήτησαν να μην αλλάξει ούτε κόμμα.