Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα του ανοίγματος της Κουμουνδούρου στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον η κυβέρνηση.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, σε δήλωσή της «για το κάλεσμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή, απαριθμεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκαν σήμερα υπέρ του «ανοίγματος», σύμφωνα με την ίδια:

«Νίκος Χουντής (Alpha), Ράνια Σβήγκου (Βήμα FM), Γιώργος Κατρούγκαλος (Mega), Δημήτρης Παπαδημούλης (ANT1), Ρένα Δούρου (ΣΚΑΙ), Κρίτων Αρσένης (ANT1), Κώστας Χρυσόγονος (Alpha), Δημήτρης Χριστόπουλος (ΣΚΑΙ).

Όλοι αυτοί ακολουθώντας τη γραμμή Τσίπρα έκαναν κάλεσμα στη Χρυσή Αυγή. Αποκορύφωμα η Ελένη Σωτηρίου που χαρακτήρισε “κοινή λογική” την ανοιχτή πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ στη Χρυσή Αυγή με τη δικαιολογία της "αντιμνημονιακής ψήφου”.

Επαναλαμβάνουμε το στίχο: “αγκαλιά το φίδι με τη σμέρνα”».

Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κυμαίνεται επίσης σε υψηλούς τόνους:

«Τώρα πια είμαστε βέβαιοι πως ο πανικός της ΝΔ χτυπάει κόκκινο, η λογική θολώνει και το παραλήρημα συνεχίζεται. Σας συνιστούμε ψυχραιμία, μην χάνετε και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας, όσο μιλάτε επιβαρύνετε τη θέση σας, λίγο ντροπή δεν βλάπτει».

Δένδιας: πραγματικοί παραπλανημένοι είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Στη χθεσ��νή δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για "παραπλανημένους" ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, απάντησε μέσω twitter και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος ανέφερε: "οι πραγματικοί «παραπλανημένοι» κύριε Τσίπρα είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που πίστευαν ότι ψήφιζαν αριστερό κόμμα με αρχές".