Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσ�� ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, Βύρων Πολύδωρας, στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε.

«Μας λένε ότι χρεοκοπήσαμε γιατί ξοδέψαμε περισσότερα από όσα είχαμε. Και έρχεται η τρόικα για να μας δώσει την τιμωρία, μια τιμωρία της οποίας εφαρμοστές είναι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος» δήλωσε ο κ. Πολύδωρας, ο οποίος ήταν πλαισιωμένος από τους κ. κ. Χρήστο Ζώη, Νίκο Νικολόπουλο και Γιάννη Κουράκο

«Υποδεχόμαστε όλους τους προδομένους, δαρμένους, χαρατσωμένους, αδικημένους, απολυμένους, διωκομένους πολίτες. Όχι τους ευτυχισμένους με το στανιό πολίτες, όπως τους θέλει το success story του κ. Σαμαρά. Τους υποδεχόμαστε στον αγώνα κατά της φαυλοκρατίας, της κλεπτοκρατίας και της ολιγαρχίας που δυναστεύουν τον τόπο» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ο λαός ολόκληρος είναι υπό διωγμό με εργαλείο τις μεταρρυθμίσεις».

Ο κ. Πολύδωρας έκανε λόγο για «κοινωνικό κανιβαλισμό από την κυβέρνηση», ενώ υπογράμμισε πως καμία μεταρρύθμιση δεν έχει πετύχει, φέρνοντας ως παράδειγμα το γάλα.

«Να συναντηθούμε με όλους τους Έλληνες υπό τον ελάχιστον κοινό παρονομαστή της αντιμνημονιακής πάλης» επεσήμανε ο κ. Πολύδωρας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τα ποσοστά του κόμματός του στις ευρωεκλογές.