Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον β γύρο των αυτοδιοικητικών και τις ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην πανέμορφη πόλη των Χανίων, όχι για ξεκούραση και διακοπές, αλλά για να δώσει το παρών στην κεντρική εκδήλωση των 73 χρόνων από τη μάχη της Κρήτης.

Στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, εκτός από τον πρωθυπουργό, βρέθηκαν εκεί ο πρόεδρος της Βουλής Β.Μειμαράκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, βουλευτές του νησιού και τοπικοί άρχοντες.

Ο κ.Σαμαράς, όπως αναλυτικά γράψαμε χθες στο star.gr, αναφέρθηκε στη μάχη της Κρήτης και τη θυσία του κρητικού λαού και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηρωικούς βετεράνους της μάχης του Μάλεμε και με στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, τα οποία και βράβευσε για τον αγώνα τους υπέρ πατρίδος.

xania8.jpgxania9.jpg

xania6.jpgxania11.jpg

Ωστόσο και ο ίδιος ,ο κ.Σαμαράς δεν έφυγε με "άδεια χέρια", καθώς όμορφες κρητικοπούλες του χάρισαν ένα μπουκέτο με υπέροχα λουλούδια, ενώ πολλοί τον χαιρέτισαν θερμά δίνοντας του ευχές, αγκαλιές και φιλιά.

xania3.jpgxania4.jpg

xania7.jpgxania5.jpg

ΦΩΤΟ EUROKINISSI