Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (στην οποία πήρε μέρος και το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας επίσης την Κουμουνδούρου) για τη Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «άνοιγμα» στη Χρυσή Αυγή (με τελευταία αφορμή τη δήλωση στήριξης σε Σακελλαρίδη από τον υποψήφιο με τον Κασιδιάρη Χρ.Γουδή) και η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για διαστρέβλωση.

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο»… Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς. Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους σαν τον κ. Γουδή. Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. ��χει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου» απάντησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Από την πλευρά της η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, «σχολιάζοντας το προσκλητήριο ΣΥΡΙΖΑ προς τη Χρυσή Αυγή», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΝΔ, κάλεσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο να πάρει θέση. «Άραγε τι έχει να πει ο κ. Μανώλης Γλέζος για τα αδιανόητα χαριεντίσματα των συντρόφων του στο ΣΥΡΙΖΑ με το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής;» ρώτησε η κ. Ασημακοπούλου.