«Η Χρυσή Αυγή θα μπει στην ευρωβουλή με πολύ μεγάλο ποσοστό και θα έχει από 3-6 ευρωβουλευτές». Αυτό εκτίμησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Η.Παναγιώταρος στην διακαναλική συνέντευξη του κόμματος του εν όψει του β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογων .

Χαρακτήρισε «ανέκδοτο» τις 770.000 θέσεις εργασίας του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας πως τα ίδια έλεγαν και παλιότερα στη ΝΔ .

«Συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι. Η ύφεση συνεχίζεται. Δεν υπάρχει φως στο τούνελ για ανάπτυξη. Δυστυχώς δεν πάει τίποτα καλά» πρόσθεσε ο κ.Παναγιώταρος.

Πρώτο μέλημα της Χρυσής Αυγής αν γίνει κυβέρνηση είναι όπως είπε να γίνει λογιστικός έλεγχος στο χρέος, να διεκδικηθεί το κατοχικό δάνειο και ν�� υπάρξει ανάπτυξη.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα και ειδικά στο θέμα των Σκοπίων και της Θράκης ο κ.Παναγιώταρος είπε πως «δεν υπάρχει αλληλεγγύη από την πλευρά της Ευρώπης», ενώ χαρακτήρισε ζήτημα κόλαφος το Κυπριακό, κατηγορώντας την ΕΕ για απραξία και αδυναμία απέναντι στην Τουρκία. Παράλληλα μίλησε για «ισλαμοποίηση της Ευρώπης», τονίζοντας την ανάγκη να αλλάξει η Ευρωπαϊκή ατζέντα.

«Αν θέλουν τα Σκόπια να ενταχτούν στην ΕΕ, να ξεχάσουν την ονομασία Μακεδονία και οποιοδήποτε παράγωγο ή συνθετικό. Το όνομα Μακεδόνια είναι ένα και ανήκει στην περιοχή της Μακεδονία» πρόσθεσε.
Σε ερώτηση για το αν η Χρυσή Αυγή προτίθεται να συνε��γαστεί με άλλα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης, ο κ.Παναγιώταρος απάντησε «ασφαλώς ναι, αρκεί να μην έχει εχθρικές θέσεις εναντίον της Ελλάδας».
Για τα υψηλά ποσοστό στο Δήμο Αθηναίων και στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ.Παναγιώταρος είπε πως η ΧΑ, αν και με προφυλακισμένο αρχηγό τα κατάφερε, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «αναξιόπιστες» τις δημοσκοπήσεις.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ