«Όλοι διεκδικούν ψηφοφόρους. Προφανώς θα γίνει διεκδίκηση των ψηφοφόρων όλων των συνδυασμών που συμμετέχουν στον β’ γύρο» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.

«Δεν υπάρχει ψηφοφόρος που να ανήκει ιδιοκτησιακά σε κανένα κόμμα» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στο θέμα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «Δεν γίνεται να μην απευθύνεται κανείς σε αυτό το τμήμα του εκλογικού σώματος. Δεν μπορούμε, βεβαίως, να συμπεριφερόμαστε σε αυτούς σαν να είναι μικρά παιδιά και ανεύθυνοι. Αλλά από την άλλη, δεν επιτρέπεται από την άλλη μεριά μια συγκροτημένη και συντεταγμένη πολιτεία να αφήνει τμήματα του πληθυσμούς το έλεος τους, χωρίς να ακούει τι λένε. Όχι να αποδέχεται το λόγο, αλλά δεν γίνεται να μην αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν αιτίες, κοινωνικές πολιτικές, ιδεολογικές, που τους οδηγούν σε μια τέτοια απαράδεκτη επιλογή. Και οι αιτίες αυτές πρέπει να αναιρεθούν».

«Τι θα κάνει ο κ. Καμίνης αύριο το πρωί εάν θέλει κάποιους ψήφους του κ. Σπηλιωτόπουλου; Θα αρχίσει να βρίζει τη ΝΔ; Προφανώς, κάπως θα πρέπει να εμπλακεί ο κ. Καμίνης και με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Όλοι διεκδικούν ψηφοφόρους» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.