Λίγες ημέρες μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα του στο ελληνικό Κοινοβούλιο κατά την διάρκεια της ομιλίας του για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας που είναι ήδη προφυλακισμένος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κλήθηκε να απολογηθεί εκ νέου σήμερα για το αδίκημα της παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής που αρνείται κάθε παράνομη πράξη που του καταλογίζεται, λέγοντας ότι κατείχε νομίμως το επίμαχο όπλο για το οποίο ασκήθηκε σε βάρος του η συμπληρωματική δίωξη, πήρε τελικά προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιούνιου.

Κλήση σε απολογία και για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο

Την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης αποδίδουν οι ανακρίτριες στον επίσης ανεξάρτητο βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να απολογηθεί εντός της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν ο κ.Αλεξόπουλος είχε καταγγείλει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του, τις οποίες ο ίδιος απέδωσε στο γεγονός ότι αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή.

ΒΙΝΤΕΟ STAR ΕΚΠΟΜΠΗ LIVE U