​«Ψηφίζουμε ΚΚΕ, το δυναμώνουμε παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού» τόνισε σε ομιλία του στην πλατεία Αριστοτέλους ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι αυτήν την περίοδο με «exit poll-μαϊμού, δημοσκοπήσεις διαμό��φωσης κλίματος και χειραγώγησης ψήφων» επιχειρείται «να ορθοποδήσουν οι διάφοροι στο νέο διπολικό σκηνικό που στήνεται» και κατηγόρησε τη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο ένας με εκβιασμούς και ο άλλος με ψεύτικους λεονταρισμούς για τη σύσκεψη της ΕΕ στις Κάννες» κάνουν ότι μπορούν «για να συσκοτίσουν την αλήθεια».

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί την πείρα του από τα τόσα χρόνια διπολισμού στη διακυβέρνηση «που σήμερα απλά άλλαξε τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές» και «από το ΝΔ με ΠΑΣΟΚ πήγαμε στο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ» και υποστήριξε ότι «θέλουν να πείσουν το λαό να δώσει συγχωροχάρτι σε όσους φταίνε για το δράμα του, είτε είναι στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση». «Δεν υπάρχει αδοκίμαστος στην πολιτική που πρέπει τώρα να τον δοκιμάσουμε. Όλοι τους έχουν δοκιμαστεί».

«ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ οργιάζουν για να κερδίσουν την πρωτιά, κάθε ψήφο, με κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο, με συνεργασίες που βγάζουν μάτια» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε:

«Έχουν στη διάθεσή τους και τις πρόθυμες τσόντες - άλλους με τσάντες, άλλους με γραβάτες, άλλους δήθεν ανέμελους με τα σακίδια στην πλάτη, όλους πρόθυμους και μιλημένους από τους κατέχοντες την πραγματική εξουσία. Και φυσικά πάντα σε πρώτη ζήτηση τα μαύρα τσιράκια του συστήματος, οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής, για να τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν».