Για «εξαπάτηση» του ελληνικού λαού κατηγόρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήν��ν, Πάνος Καμμένος, τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την παρουσίαση του νέου αναπτυξιακού προτύπου για την Ελλάδα.

«Όποιος την πρώτη φορά πιστεύει σε ένα ψέμα, την ευθύνη την έχει αυτός που λέει το ψέμα. Όταν κάποιος πιστεύει δεύτερη φορά τον ίδιο άνθρωπο που λέει το ψέμα, τότε φταίει ο ίδιος», δήλωσε στη Φλώρινα ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Σήμερα ο πρωθυπουργός έχει το θράσος να εξαγγείλει 550.000 θέσεις εργασίας σε έναν λαό που τον εξαπάτησε με δύο «Ζάππεια» και με 18 προεκλογικές θέσεις από τις οποίες δεν τήρησε καμία. Το μόνο που ισχύει για τον κ. Σαμαρά και τη συγκυβέρνηση, είναι τα έγγραφα που έχει υπογράψει με τον κ. Βενιζέλο και την τρόικα, για την παράδοση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Θα τους ανατρέψουμε».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιόδευσε στην Καστοριά, το Άργος Ορεστικό και στη Φλώρινα, όπου επισκέφθηκε μονάδα της ΔΕΗ, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα.