​"Έφαγε" η μαρμάγκα τα δύο νέα προεκλογικά σποτ του Ποταμιού για την "πρώτη μου φορά"! Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση τους στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο ανάγκασαν τους Ποταμίσιους να τα ανασύρουν... άρον άρον!!!

Παράλληλα, αντιδράσεις υπήρξαν και εντός του κόμματος καθώς δύο από τους υποψήφιους του «Ποταμιού» βρήκαν τα σποτ «απαράδεκτα» και «κακόγουστα».

Τα επίμαχα βίντεο με την μελαχρινή κοπελίτσα να μιλά για την "πρώτη της φορά" και την ξανθιά ώριμη κυρία να λέει πως "έχει πολύ καιρό να το κάνει" δεν βρίσκονται πλέον στην ιστοσελίδα του κόμματος, ούτε και στο κανάλι που διαθέτει στο YouTube.

Τα βίντεο δεν έχουν διαγραφεί και παίζουν κανονικά και στο star.gr, ωστόσο δεν βρίσκονται στις επίσημες σελίδες του «Ποταμιού».

Την ίδια ώρα, τα επίμαχα σποτάκια κάνουν το "πουλί" να κελαηδάει με τους χρήστες να "twittάρουν" ασταμάτητα σχόλια για τα βίντεο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Άλλοι με διάθεση χιούμορ, άλλοι ειρωνικά και άλλοι με καταγγελτικό τόνο ανεβάζουν ατάκες για «την πρώτη φορά», προκαλώντας "βροχή" από likes και shares.

Δείτε μερικά:

potami1.jpg


potami2.jpg