Μετά το παραλήρημα του εναντίον της Ρένας Δούρου, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα έβαλε με τους δημοσκόπους για τις ανακρίβειες που υπήρξαν στα exit polls της Κυριακής.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, o πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ μοίραζε κακώς λεφτά», που «φτύνουν εκεί που έτρωγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε». Χαρακτήρισε επίσης παράλογο, ένας δημοσκόπος να είναι στέλεχος κόμματος, καθηγητής Πανεπιστημίου και επιχειρηματίας.

Ο κ. Πάγκαλος, εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη στο δήμο και την περιφέρεια της Αθήνας, τονίζοντας πως το προβάδισμα της κ.Ρ.Δούρου δεν έχει καμία σημασία.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την υποψήφια περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου για τις αφίσες και τα μπικίνι ο κ.Πάγκαλος μίλησε για «μικροαστικό καθωσπρεπισμό», παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος και πως «ίσως κακώς» έκανε τη συγκεκριμένη προέκταση για την κ. Δούρου, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη».

Ο πρώην υπουργός αφού επανέλαβε πως η κ. Δούρου παραβίασε το νόμο για τις αφισοκολλήσεις, είπε, πως δεν έχει ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η Αυγή τον χαρακτηρίζει «παχύδερμο», «κτήνος» ή «σαλιάρη» και πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν «μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι».

Ο πρώην υπουργός, εκτίμησε επίσης, πως η πραγματικότητα του νέου γύρου θα είναι τελείως διαφορετική, μετά την «πολύ λογική» δήλωση στήριξη της ΝΔ σε Γιώργο Καμί��η και Γιάννη Σγουρό και όχι στο κόμμα «που θέλει την ανατροπή της κυβέρνησης».

Ο κ. Πάγκαλος, τέλος συνεχάρη τον Ηλία Ψινάκη για την εκλογή του στη δημαρχία του Μαραθώνα και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει για να συζητήσουν θέματα του δήμου και κυρίως την εγκατάλειψη των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Αν και δεν απέκλεισε την εκλογή Ψινάκη λόγω αναγνωρισιμότητας, «αυτό δεν σημαίνει» όπως είπε «ότι είναι και κακός δήμαρχος». Ο κ.Πάγκαλος πρόσθεσε πως τον γνωρίζει και τον συμπαθεί και πως όσες φορές συναντήθηκαν ο ίδιος έχει περάσει «πολύ καλά».