​Στην Ελλάδα βρίσκεται ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το ΕΛΚ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στα πλαίσια της καμπάνιας του για την προεδρία της Κομισιόν.

Ο αξιωματούχος των Βρυξελλών αφού έκανε μια βόλτα μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη στο εργοτάξιο του μετρό στην Αγία Βαρβάρα και στην έδρα της Frontex στον Πειραιά με τους κκ Βαρβιτσιώτη – Δένδια, έγινε δεκτός στην συνέχεια και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον ξενάγησε στο Μουσείο της Ακρόπολης και αργότερα γευμάτισαν στο εστιατόριο του Μουσείου.

barvitsiotis.jpgvarvitsiotis.jpg

Η υποδοχή από τον κ.Σαμαρά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα με τους δύο άντρες να περπατούν αγκαζέ μέχρι το Μουσείο.

sami.jpgsami2.jpg
sami3.jpg

Σφοδρή επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ για το ραντεβού Σαμαρά – Γιούνκερ

«Δύομισι χρόνια μετά την συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού στις Κάννες, ο κ. Γιούνκερ έρχεται στην Ελλάδα να στηρίξει τον κ. Σαμαρά, με τον οποίο συμφωνούν στα πάντα, αλλά συναγωνίζονται μόνο για το ποιος είναι πιο μνημονιακός και πιο πιστός φίλος της κ. Μέρκελ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν οι ίδιοι που συμφώνησαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου που εκτέλεσε το πληρωμένο συμβόλαιο του PSI, που κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ήταν οι ίδιοι που πίσω από τις κλειστές πόρτες των Καννών διόρισαν κυβέρνηση για να αποφύγουν τη βούληση του ελληνικού λαού», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Αφιερώνουμε και στους δύο αυτό που ακόμα και ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Κομισιόν και εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων Γκι Φέρχοφσταντ δήλωσε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ , ότι τα δύο κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αυτά που ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Αλλά, πλέον, η Ελλάδα έχει φωνή και στην Ευρώπη, η χώρα θα αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα και θα πάψει να είναι υποταγμένη στις ορέξεις των δανειστών».

ΦΩΤΟ EUROKINISSI