​Δεν έχουν τελειωμό τα ευτράπελα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας. Όπως είχε γράψει και το star.gr την Κυριακή, σε πολλά μέρη της Ελλάδος σημειώθηκαν ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που θα μείνουν αξέχαστα στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Έτσι, μετά το… κομματόσκυλο που εμφανίστηκε για να ρίξει την ψήφο του σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας, μαζί με το αφεντικό του, στη Μεγάρχη Τρικάλων μια σούπερ γιαγιά ανέβηκε στο τρακτέρ και
πήγε να ψηφίσει για δήμαρχο και περιφερειάρχη.

tromaktiko1.png

Στον Δήμο Τεγέας πάλι, ψηφοφόρος βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του, αφού αντί να σταυρώσει κάποιον υποψήφιο… κάλυψε με βούτυρο το ψηφοδέλτιο και το έριξε στην κάλπη. Η εφορευτική επιτροπή κίνησε τις νόμιμες διαδικασίες και η κάλπη άνοιξε για να αφαιρεθεί το ψηφοδέλτιο και να μην καταστραφούν τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια.

Πιο γλαφυρός ήταν ψηφοφόρος στο Ωραιόκαστρο, ο οποίος με ιδιαίτερη… «ευγλωττία» τα έχωσε στους υποψηφίους, μιας και δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα του δήμου.

ηφοδελτιο.jpg

Αντί για ψηφοδέλτιο λοιπόν έριξε σημείωμα στην κάλπη το οποίο έγραφε:

«Κάντε πρώτα ρε ζώα μια βόλτα με τα πόδια ή με το ποδήλατο ή με το καρότσι στον κωλοδήμο σας και μετά ζητείστε ψήφο. Κι εμείς οι μ@λ@κες ήρθαμε εδώ για ποιότητα ζωής».

Τέλος σε εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Κω, εκλογική αντιπρόσωπος κατήγγειλε ότι το μεσημέρι των εκλογών της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο μέσα από την τσάντα της.

Μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκε η αστυνομία και όπως αποδείχθηκε το κινητό το είχε κλέψει μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.