Ηχηρό μήνυμα προς τους συνα��ωνιστές του έστειλε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητών εκλογών ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

«Πάρτε τους φαλάγγι» έγραψε ο κ.Παππάς μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού, χαρακτηρίζοντας «ψοφοδεξία» την Νέα Δημοκρατί��.

«Ο πατέρας μου μού έμαθε ότι ο αξιωματικός κατά την διάρκεια της μάχης δεν μοιράζει παράσημα, δεν κάνει αποτιμήσεις και προβλέψεις. Δίνει διαταγές για την νικηφόρα έκβασή της. Η μάχη λοιπόν συνεχίζεται και την άλλη Κυριακή πολιτικά «πάρτε τους φαλάγγι» έγραψε ο κ.Παππάς και πρόσθεσε «Να τελειώνουμε τώρα με την ψοφοδεξιά Νέα Δημοκρατία, τον προδότη Σαμαρά και τον συ��έταιρό του. Η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου καταρρέει χάρις σε σας».

«Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες «μέλη εγκληματικής οργάνωσης» μίλησαν σήμερα και συνεχίζουν μαζί μας τον αγώνα για ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ούτε μία ψήφος χαμένη! Πανστρατιά τώρα για τις Ευρωεκλογές» κατέληξε ο κ.Παππάς, καλώντας όλους «τους γενναίους και ελευθερόφρονες Έλληνες να δώσουν την μάχη για την νικηφόρα επέλαση της Χρυσής Αυγής»

«Μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει για την Πατρίδα μας» συνέχισε ο κ.Παππάς, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «πολιτικό κρατούμενο» .