Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έβαλε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος χαμογελώντας επανέλαβε όλα όσα είπε το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα πως «μιλάμε για αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές».

«Είμαστε ακόμη στα μισά της διαδρομής δεν πρέπει να διακυβεύσουμε το αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την κ.Δούρου, όταν το αποτέλεσμα που πήρε είναι 7 μονάδες μικρότερο από το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές» τόνισε ο κ.Κεδίκογλου στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Επίσης ο κ. Κεδίκογλου, ανακοίνωσε την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με τον κ.Κεδίκογλου ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι «να διατηρηθεί η σταθερότητα» και «να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την κρίση».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βενιζέλου σε περίπτωση που η ΕΛΙΑ δεν φέρει τα επιθυμητά ποσοστά στις εκλογές θα πάει στον κ.Παπούλια, σηματοδοτώντας πολιτικές εξελίξεις, ο κ.Κεδίκογλου τόνισε πως «ο κ.Βενιζέλος δεν έχει πει κάτι τέτοιο» .

«Το αίτημα –απαίτηση να ρίξετε την κυβέρνηση το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε απευθυνόμενος στον κ.Θ.Μαργαρίτη της ΔΗΜΑΡ.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ