​Μετά το θρίαμβό του στις δημοτικές εκλογές, όπου εκλέχτηκε με ποσοστό 68,25%, ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε στους ψηφοφόρους του ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει επικεφαλής ενός νέου κόμματος.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Στυλίδας, το όνομα του νέου κόμματος θα είναι «Τελεία».

«Τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρά μας», είπε το βράδυ της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος στην Στυλίδα και οι κάτοικοι τον χειροκρότησαν.

Στη συνέχεια χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους της «Δραπετσώνας» του Βασίλη Τσιτσάνη στο εκλογικό του κέντρο για να γιορτάσει την επανεκλογή του, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να τον αποθεώσουν.

Ο εκλεγμένος για δεύτερη τετραετία δήμαρχος το πρωί μετά τη νίκη του είπε: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί τα δώσαμε όλα τρεισήμισι χρόνια, δώσαμε την ψυχή μας, δώσαμε τον εαυτό μας και ο κόσμος μας ανέβασε στον έβδομο ουρανό».

Για το νέο κόμμα ανέφερε: «Με βαθιά αίσθηση καθήκοντος, το ιδρύσαμε χθες, αφού περιμέναμε να δούμε πρώτα αν ο κόσμος θα μας το επιτρέψει, από χθες λοιπόν η Τελεία είναι γεγονός!» και πρόσθεσε: «Έχω κάνει κάποιες επαφές. Δεν είμαστε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά ούτε στο κέντρο. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες για να μπούμε όλοι σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…