«Θα ήθελα πρώτα από όλα, να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Αττικής, για τη συμμετοχή τους στη σημερινή εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ από την ψυχή μου τους πολίτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους». Αυτό δήλωσε ο νυν περιφερειάρχης και υποψήφιος εκ νέου στην Περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος έκανε λόγο για έναν «δύσκολο αγώνα με πολλά εμπόδια».

«Πολλοί με παλιές αντιλήψεις εξακολουθούν να βλέπουν τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με κριτήρια κομματικών επιλογών. Εμείς υπερασπιζόμαστε την Περιφέρεια για τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα και μόνο» τόνισε ο κ. Σγουρός.

«Η Περιφέρεια υπάρχει για τους πολίτες. Γι΄ αυτό και ζητάω την Κυριακή, 25 Μαΐου, την σ��ήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο των πολιτών. Στην κρίσιμη φάση που διανύει η πατρίδα μας με δεδομένη την ανεργία, τη συρρίκνωση των εισοδημάτων και τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς προσανατολισμό στο έργο και στις λύσεις με όρους ανάπτυξης, απασχόλησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των εισοδημάτων. Τα προβλήματα είναι πολλά, σύνθετα και μεγάλα. Πίστευα και πιστεύω ότι μόνο με συνεργασία και ενότητα, μπορούμε να προχωρήσουμε. Σε αυτή την ενότητα καλώ τους πολίτες της Αττικής, την ερχόμενη Κυριακή. Τώρα δεν είμαι εδώ από προσωπική φιλοδοξία, είμαι εδώ και το γνωρίζετε για να κάνω το καλύτερο. Παραμένω προσηλωμένος σε αυτό, μόνο με έργο μπορεί να βελτιωθεί η ζωή μας. Συ��εχίζουμε...» συνέχισε ο κ.Σγουρός