«Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα για την πόλη μας, παλέψαμε για να αλλάξει ο Πειραιάς για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Αυτό δήλωσε ο Θοδωρής Δρίτσας φθάνοντας στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην πλατεία Τερψιθέας.

«Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών τού Πειραιά, μας τίμησε, ενέκρινε το πρόγραμμά μας και το μήνυμά μας. Είναι μεγάλο ποσοστό! Τους ευχαριστούμε, υποσχόμαστε ότι αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε αποτελούν διαρκή οδηγό για τη δράση μας για τον Πειραιά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, «οργανωμένα συμφέροντα αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά στην πόλη ισχυρά. Και μάλιστα με δύο εκδοχές».

«Το προηγούμενο διάστημα εξηγήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη και τους κατοίκους της μια επόμενη δημοτική Αρχή, είτε υπό τον κ. Μι��αλολιάκο, είτε υπό τον κ. Μώραλη και σε αυτό επιμένουμε. Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε την ανησυχία μας γιατί σε αυτές τις εκλογές, ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής για τη δημοκρατία και τον πολιτισμό μας. Καταγράφηκαν γεγονότα που θέτουν θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας», συνέχισε

Ο κ. Δρίτσας πρόσθεσε πως τα επόμενα λεπτά, σκοπεύει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά τόσο με τον κ. Μιχιαλολιάκο όσο και με τον κ. Μώραλη γιατί όπως τόνισε «αυτό μας επιτάσσει η αντίληψή μας για τη Δημοκρατία».