«Το αποτέλεσμα αποτελεί μια πρώτη δι��αίωση. Σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Γ.Σακελλαρίδη για τα εκλογικά αποτελέσματα του exit poll που τον δείχνουν να ισοψηφεί με τον Γ.Καμίνη.

O κ.Σακελλαρίδης αφού ευχαρίστησε όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, άφησε αιχμές για τον κ.Καμίνη.

«Όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη και ταυτίστηκαν με τα κόμματα του μνημονίου δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «η πόλη χρειάζεται δημοτική αρχή δίπλα στους ανθρώπους της».

Αναφερόμενος στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής ο κ.Σακελλαρίδης είπε πως «αποδεικνύει ότι επιβάλλεται να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός των δημοκρατικών πολιτών».

«Καλούμε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε μια πλατιά συμμαχία για το μέλλον αυτής της πόλης για να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια και την κοινωνική προστασία για να κάνουμε μαζί την Αθήνα μια πόλη βιώσιμη. Ούτε μια μέρα χαμένη, Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα, είναι στο χέρι μας» κατέληξε ο κ.Σακελλαρίδης

ΒΙΝΤΕΟ ALPHA