«Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψηφίους της "Ελληνικής Αυγής" σε ολόκληρη τη χώρα. Επί μήνες δεχθήκαμε συκοφαντίες, επιθέσεις, διώξεις, απόλυτη αποσιώπηση όλων των πολιτικών μας δραστηριοτήτων. Σήμερα όμως είμαστε εδώ, παρόντες σε αυτή την μεγάλη πολιτική μάχη, σήμερα μας κρίνει όλους ο κυρίαρχος ελληνικός λαός» δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Προσδοκούμε το αποτέλεσμα που θα φέρει την αλλαγή δια της ανατροπής σε αυτή την κατάσταση που όλοι διαπιστώνουμε ότι δεν μας αξίζει. Σε όλη αυτή την προσπάθεια μας δεν είχαμε την προβολή και την εύνοια κάποιον ημέτερων, ήμαστε μόνοι μας και με τη βοήθεια του Θεού. Πιστεύω ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες θα δεχθούν αυτή την έντιμη προσπάθεια μας για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση που δεν μας αξίζει για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Η λαϊκή πλειοψηφία που ζει στην Αθήνα σήμερα, με τη ψήφο της μπορεί να σταθεί απέναντι στους εκβιασμούς και στην κοροϊδία. Μπορεί να τιμωρήσει τους ψευτοσωτήρες και τους σημερινούς διαχειριστές, να διαμορφώσει τη δική της δυναμική, να διαμορφώσει τα δικά της δεδομένα» δήλωσε, τέλος, ο Νίκος Σοφιανός.